Doneren bedrijven

Uw bedrijf in actie

Stichting Durfhuis werft fondsen om mensen te helpen die vastlopen in het Sociale Domein. Cliënten participatie dreigt te verdwijnen en zo komen meer mensen nog meer tegen de muur te staan. Uw steun als bedrijf kunnen wij daarbij goed gebruiken!

Wilt u ons steunen met uw bedrijf of organisatie en vindt u ook belangrijk dat mensen met een laag inkomen geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

Sponsoring

Bij sponsoring zijn we op zoek naar een win-win situatie. Als bedrijf kunt u onze partner worden in de strijd tegen ongelijkheid. Uw bedrijf steunt ons met een geldbedrag in ruil voor publicitaire aandacht en zichtbaarheid via onze communicatiekanalen. Er zijn volop mogelijkheden.

Doe een gift

Bent u van plan om Stichting Durfhuis eenmalig te steunen met een gift? Wij zijn nog geen belastingdienst geregistreerde ANBI instelling de aanvraag loopt nog. Het is daarom goed om te weten dat u een éénmalige of periodieke gift mag opvoeren bij de belastingdienst. Heeft u vragen over uw gift aan Stichting Durfhuis? Bel ons op 06-20 18 15 22.

U kunt natuurlijk ook direct doneren.