Partners van het Durfhuis

Natuurlijk kunnen we niet alles alleen en dat willen we ook niet. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met de onderstaande partijen. Al deze clubs zijn er om mensen te helpen zonder dat het klauwen met geld gaat kosten. Eerste hulp bij uitkeringsongelukken, dakloos geraakt, inkomenszoekend, werkloos geraakt en je weet even niet hoe je verder moet, vraag het gerust aan een van de onderstaande partijen. 

Juridische hulp

Frankhuis & Twistvliet financieel en juridisch advies, opgericht door partners uit het financieel en juridisch domein en heeft o.a. als doelgroep, cliënten van het Sociaal Domein, door deze te ondersteunen met een gedegen financieel en juridische advies. Waarbij duidelijkheid en een goede informatie verstrekking aan cliënt van wezenlijk belang is, voor het maken van een strategisch plan van aanpak.

Dit doen zij niet alleen, maar in samenwerking met vele partners, welke cliënten vanuit het Sociaal Domein naar ons verwijzen.

Juridix adviseert en ondersteunt u bij juridische problemen. Bent u het niet eens met de beslissing van de gemeente?
Dan maakt Juridix voor u een bezwaarschrift! Wordt een abonnement tegen uw wil stilzwijgend verlengd?
Dan ondersteunt Juridix u met de ontbinding daarvan.Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de toeslagen?
Ook hierbij helpt Juridix u. Dit zijn voorbeelden van zaken waarbij Juridix u kan helpen.

Denktank en hulp, anders dan juridische hulp

Stichting We All Care 4 You.

Stichting We All Care 4 You is een overkoepelende sociaal maatschappelijke stichting voor bedrijven, stichtingen, verenigingen, ZZP'ers, vrijwilligers en burger initiatieven die een positieve bijdragen willen leveren aan de maatschappij.

TimeDesk is altijd op zoek naar uitdagingen. Laat van je horen …
ViVaPiX adviseert en visualiseert op het gebied van marketing en communicatie. Fotografie, beeldbewerking, grafisch ontwerp.